Palvelut

SSL-varmenteet

ZeroDistancen tarjoamat SSL-varmenteet

Tarjoamme ilmaiseksi IP-osoitteen hinnalla Let's Encryptin sertifikaatteja.

SSL-varmenteet:

Varmenne

Hinta vuosi

Hinta 2 vuotta

Hinta 3 vuotta

Hinta 4 vuotta

Hinta 5 vuotta

Normaali SSL

20e

40e

60e

80e

100e

SAN SSL 60e 120e 180e 240e 300e

Wildcard SSL

250e

450e

620e

800e

900e

Hinnat sis alv 24%.

 

SSL-varmenne (tunnetaan myös nimellä SSL-sertifikaatti) mahdollistaa suojatun ja luotettavan yhteyden toteuttamisen asiakkaan ja palvelimen välille. Varmenteella kolmas osapuoli takaa, että www-sivun omistaa se yritys, joka sen väittääkin omistavansa. Varmenne mahdollistaa pankkitasoisen yhteyden salaamisen, jolloin ulkopuoliset eivät voi lukea tai muuttaa palvelimelle syötettyjä tietoja (esim. osoitetietoja tai salasanoja). Varmenteiden hinnat määräytyvät edellä mainitun kolmannen tahon ja varmenteen ominaisuuksien mukaan. Normaali varmenne mahdollistaa vain yhden www-osoitteen varmistamisen (esim. ssl.domain.com), ja jokerimerkki-varmenne (eng. wildcard) toimii *.domain.com-osoitteissa. Jokainen varmenne tarvitsee käytettäväkseen oman IP-osoitteen (20e/vuosi).

RapidSSL-varmenteet sopivat liikenteeseen jossa ei ole laajaa asiakaskuntaa ja monia eri selaimia. Kaikki mobiililaitteet eivät välttämättä tunnista RapidSSL-varmennetta

Thawten varmenteet ovat laadukkaita ja melkein kaikki selaimet ja laitteet tuntevat ne. Thawte on tunnettu varmenteiden myöntäjä.